GEZİ PARKININ ARDINDA YATANLAR

19 Haziran 2013 Çarşamba 16:47 tarihinde yayınlandı 960 defa okundu
Bayram Ali KAVALCI Tüm Yazıları



                          (HEDEFTEKİ ÜLKE TÜRKİYE)


Hıristiyan Batı, Siyonizm, putperest (Hindistan, Çin) Ehl-i sünnet düşmanı Müslümanlar, ateist güruh Türkiye’ye karşı ittifak içindedirler!.. Ve bunlar başta Hıristiyan Batı ve Siyonizm olmak üzere 21. Asır stratejisini İslam`la çatışma üzerine planlamıştır.Meşhur Fransız bilim adamı ve düşünürü Grady’e göre, Hıristiyan Batı ve diğerleri komada hatta bitkisel hayattadır. Zaten bu güçler 21. Asrın İslam Dünyasının asrı olacağının iddiası içindedirler. Ve yine Batılı bilim adamlarına göre Hıristiyan Batı’nın insanlığa vereceği hiçbir şey yoktur. Bugüne kadar sadece gözyaşı ve kan akıtan Batı’nın tarihi, soykırımlardan ibarettir.


Peki, hedefteki ülke neden Türkiye’dir? Türkiye İslam ve Türk Dünyasının beyni, omurgası ve umut kaynağıdır. Ve en gelişmiş ülkesidir. Tarih boyunca Anadolu’daki Türk varlığı güçlü olduğu zaman İslam ve Türk Dünyası güvenli, huzurlu ve refah içinde olmuştur. Anadolu’daki Türk varlığı zayıfladığında ve de birbiriyle boğuştuğunda Türk ve İslam Dünyası Hıristiyan Batı başta olmak üzere emperyalist güçlerin postalları altında ezilmiş ve sömürülmüştür. Ve halen bu sömürü çarkı devam etmektedir. Mevcut sömürü çarkını kıracak tek güç ise Türkiye’dir.


Batı krizler içinde kıvranırken Türkiye ekonomide bölgesel güçten süper (küresel) güç hâline adım adım gitmektedir. Türkiye’nin ihracatındaki her 1 dolarlık artış Batı’nın gelirinin azalması demektir. İslam ve Türk Dünyasında dikta rejimler Batı’nın taşeronudur. Bu ülkelerde demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, çok partili parlamenter sistemi önleyen Batı’dır.İslam Dünyası yukarıdaki hedeflere ulaşmak için ölümü göze almıştır. Batı afyonu ile uyutulan Müslümanlar artık uyanmıştır. Gözleri açılmıştır.Taksim Gezi Parkı meselesinde ilk günler değil ancak son hadiselere iyi niyetle bakmak gerçekleri görmemek olur. Bu hadiseler uluslararası terör örgütlerinin, Türkiye’ye gelen yüzlerce hatta binlerce yabancı ajanların işidir.Çıkarılan olaylarda başta MOSSAD, CIA, İran, Suriye ve İngiliz istihbaratının olmadığını düşünmek gaflettir!.. Olaylarda kullanılan CHP ise 63 yıldır kendisine iktidar vermeyen halka tepkisini göstermiştir... Dış Politika Hukukçu-Yazar Mustafa Necati Özfatura

-Sevgili okuyucularım başka açıklama ve yoruma gerek varmıdır? (B.A.K.)