GEÇEN SENE’Kİ RİZE NERDE?

30 Eylül 2014 Salı 10:11 tarihinde yayınlandı 3600 defa okundu
Orhan YAZICILAR Tüm Yazıları

 Ç. Rizespor geçen seneye oranla kötü futbol oynuyor.Bu durum Bursaspor maçında ki tespitimiz değil. Bugüne kadar oynanan tüm maçlardaki oyunlarda bu maalesef böyle. Ç. Rizespor’da Testi kırılmıştır. Şimdi ise yol gösteren çok olur.

Bir defa Ç. Rizespor’un forveti son derece formsuz. Defans biraz direnç gösteriyorsa da, orta sahası oyuna hiç katkı sağlayamıyor. Oyun içinde olumlu hareketler çok az.
Lua Lua geçen seneyi aratıyor. Diğer futbolcuları isim vererek zan altına bırakmak istemiyorum. Nihayetinde lige bu oyuncularla devam edilecek. Her zaman çok keskin eleştirilerden uzak durmaya çalışıyorum. Ama; doğruları da söylemek, paylaşmak lazım. Diye düşünüyorum.
 
Ancak bazı futbolcular saha da var mı? Yok mu? Belli değil. Forvetimiz rakip savunmayı yıpratmak yerine rahatlatıyor. Mehmet hoca bugüne kadar hiç te iyi işler yapmış değildir.  Ligin henüz dördüncü haftasıdır diyor. Ne zaman, nasıl önlem alacak? Bu takım ne zaman iyi oynayacak? Ve bu takım ne zaman kazanacak?  Bu sorulara da cevap bulmak lazım. Değil mi?
Hoca oyundan kısman memnunum diyor. Taç tan gelen ve tacın da yanlış verildiğini söylüyor Mehmet hoca… İyi güzel de sevgili hocam 90 dakika içerisinde oyuna hangi önemli bir hamlen oldu? Biz görmedik. 1. Dakka’ dan 90.Dakka ya kadar aynı oyun. Buna ne demeli? Hafta ya Eskişehir deplasmanına çıkacaksın. Benim hiç aklım ermiyor. İnşallah yanılırız. İyi sonuç başta bizi sonra sizi mutlu edecektir. Ama çok zor..
 
 
Sonuç olarak bu taraftar  kötü gidişe bugün için  göz yumuyor ama, yarın bu kadar iyimser olmaz. Bu böyle bilinmeli. Bizler her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ancak daha gayretli olmayı sizler göstereceksiniz.