YAZICI “ÜRETEN İNŞA EDEN TEK BİR SİYASİ PARTİ VAR”

kategorisinde, 09 Mart 2024 Cumartesi 14:04 tarihinde yayınlandı 284 defa okundu
YAZICI “ÜRETEN İNŞA EDEN TEK BİR SİYASİ PARTİ VAR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Büyükköy Beldesinde gerçekleştirdiği seçim faaliyetlerinde “Türkiye’de AK Parti kadroları dışında sorunlarınıza çare üretecek projesi vizyonu olan belli bir perspektiften bakarak, proje üretecek bir kadro var mı yok. Üreten inşa eden tek bir siyasi parti var. O’ da AK Parti’dir.

 

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Çayeli İlçe Başkanı  Hüseyin Öztürk, Madenli Belde Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belde Belediye Başkan ve adayı Hamza Saruhan, Belediye Başkan aday adayları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üye adayları ile birlikte  Büyükköy’de  teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

“Türkiye siyasetinde bir marka değeri olan bir beldeden bahsediyoruz”

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Büyükköy’ de yaptığı konuşmasında ; “Büyükköy deyince sadece Rize siyasetinde değil Türkiye siyasetinde bir marka değeri olan bir beldeden bahsediyoruz. Her seçimde o marka değerine bir değer daha katarak, yürüyüşünüzü sürdürüyorsunuz sağ olun varolun. Potomya’lı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan’ın dediği gibi dikleşmeden dik duruyorsunuz ve her seçimde çıtayı yükseltiyorsunuz. Bu bakımdan hizmetlerin en iyisine layıksınız elbette ki bizlerde buradaki arkadaşlarımızla el ele vererek, gücümüzü birleştirerek merkezi hükümetin imkânlarını gözetmek suretiyle Büyükköy beldemizin ihtiyaçlarını gidermeye yaşam tarzını güzelleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

“Çalışmaların takipçisi olacağız”

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı “Burada beş yıl önce bir afete maruz kaldınız. Afet dolayısıyla beldemizde  kentsel dönüşüm TOKİ’nin afet konutları yapımı gerçekleşti. Afet sebebiyle belediye binası yıkıldı çalışmaları başlattık  şu an yenisi de bitmek üzere. Eriştiğimiz Türkiye’ye sağladığımız bütün medeni imkanları elbette ki bütün yerleşim yerlerine peyderpey imkanlar ölçüsünde taşıyacağız. Doğalgazı inşallah buraya getirmek içinde gereken çalışmaları sürdüreceğiz. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte çalışmaların takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

“AK Parti hepimizindir. AK Parti milletimizindir”

 Seçimlerin demokrasinin en temel halkası olduğunun belirten Yazıcı “Seçimler önemli ismi yerel seçimde olsa son derece önemli. Burası Türkiye, burası Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın iline bağlı Beldesi. Buradan çıkacak sesin güçlü bir sese dönüşmesi lazım. Her zaman dönüştü, tekrar dönüşmesi lazım. Dertli olmak lazım. Partiyi hukuki olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları olarak kurduk ama AK Parti hepimizindir. AK Parti milletimizindir. Dünya Türkiye’deki her seçimi izliyor özellikle Türkiye’yi izlerken Rize’yi ayrı bir başlık altında ele alarak, analiz edip, değerlendirme yapıyorlar. Ama, fakat, lakin demeden üçte üç yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim sonuçlarından sonra da durmak yok yola devam diyerek, koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“Hedefimiz ülkemizi şanına geçmişine uygun bir konuma taşımak”

Hedeflerinin Türkiye’yi şanına, geçmişine uygun bir konuma taşımak olduğunu  ifade eden Hayati Yazıcı “ Hedefimiz ülkemizi şanına geçmişine uygun bir konuma taşımak. Dünya milletleri arasında en güçlü yerde olan, her yerde sözü dinlenen, bir hale getirmek. Bu anlamda da Türkiye çok yol kat etti. Biz bütün haklı olan unsurların egemen olmasını arzu eden ve bu konuda yol almak için gece gündüz demeden yürüyen kadrolarız. Biz bunu hem ülkemizde söylüyoruz, hem de yurt dışı toplantılarında bunu dile getiriyoruz” dedi.

Yazıcı sözlerine şu şekilde devam etti ; “Seçimlerde demokrasinin en önemli aracı iktidarlar sizden yetki alıp, seçim zamanı gelir hesap verir. Sizde bakarsınız ölçersiniz, biçersiniz değerlendirip karar verirsiniz. Türkiye’de AK Parti kadroları dışında sorunlarınıza çare üretecek projesi vizyonu olan belli bir perspektiften bakarak proje üretecek bir kadro var mı yok. Üreten inşa eden, tek bir siyasi parti var. O’ da AK Parti’dir.

Haber:Ayfer KOÇAL