Selimoğlu; Transferde Gereken Yapılacak

kategorisinde, 04 Kasım 2021 Perşembe 14:33 tarihinde yayınlandı 1608 defa okundu
Selimoğlu; Transferde Gereken Yapılacak

Geçen hafta 2 – 1 kaybedilen Trabzonspor maçına değinen Selimoğlu; “ Trabzonspor kumaş olarak daha üstümüzde yer alan bir takım, çokta rakibimiz değil. 1 -0 öne geçmiştik, puan alabilecek pozisyonları da bulduk ama maalesef maçı verdik, üzücü bir durum.  İyi oynadık ama şansızlıklar vardı. Sezon öncesi kampları iyi değerlendirmedik, bunu görüyoruz. Hoca değişikliği sonrası takımımız daha iyi bir futbol ortaya koyuyor, bazı şeyleri kıramıyoruz.  Önümüzde ki maçlarda bunun telafisini yaparak, ligde kalma mücadelesinde daha iyi şeyler başarırız diye düşünüyorum” cümlesini kullandı.

Bu Sözler Provokatif Eylem !.. Üzüntülüyüz !..

Trabzonspor maçı sonralarında yaşanan “ Rize Kümeye Rize Kümeye “ seslerini Provokatif eylem olarak değerlendiren Selim Selimoğlu; “ Gerçekten üzüldüm. Maçın sonlarında yaşandı o olay.  Maç önü hem takım hem de yönetim olarak çok güzel bir şekilde ağırlandık, karşılandık, birliktelik mesaj da verildi. Ben açıkçası bu sözlerin Provokatif eylem olarak görüyorum ve tüm Trabzonspor camiasına mal edilemez ama Rizespor olarak yaşananlardan dolayı çok üzüntülüyüz” ifadesini kullandı.

 Zor Haftalara Girdik!..

Bu hafta oynanacak olan Alanyaspor maçı için Akdeniz temsilcisinin Bülent Korkmaz ile ligde çok iyi bir çıkış yakaladıklarının altını çizen Selimoğlu ; “ Bizim için bu maç tam bir final havasında olacak. Puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Evimizde oynayacağımız A. Alanyaspor maçına kesinlikle kazanmak için çıkacağız. Teknik kadro ve takım buna inanıyor. Bundan sonra geri dönüşümüzün zor olacağı haftalar. Taraftar desteği çok önemli. Geçen hafta Trabzon’da Trabzonspor taraftarının gösterdiği desteğin ne kadar önemli olduğunu gördük. Hem kendi takımını, Hem bizim takımı hem de hakemleri nasıl etkilediler, gördük. Ligin ilk yarısına bitimine 8 hafta kaldı. Rizespor ilk devreyi15 puan üzerinde tamamlarız diye düşünüyorum. Transferle alakalı ön görüşmelere başladık. Gereken yapılacak. Bu transfer döneminde hata yapma lüksümüz yok. Tüm sorumluluk bizde olacak. “ dedi.