RİZESPOR 3 PUANA ODAKLANDI

kategorisinde, 28 Ekim 2022 Cuma 11:00 tarihinde yayınlandı 182 defa okundu
RİZESPOR 3 PUANA ODAKLANDI

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz zorlu bir deplasmana eksiklerle mücadele edeceklerini belirterek “ Zirve yarışında zorlu bir ekip ile karşılaşacağız, tek hedefimiz galibiyet ve takım olarak zirve odaklı maça çıkacağız” dedi.

 

TFF 1 Ligi 11 hafta karşılaşmasında yarın saat 13.30 da Bandırma spor ile karşılaşacak olan Yeşil Mavililer 4 sakat, 3 cezalı ve 3 izinli oyuncudan yoksun olarak alt yapıdan takıma kattığı oyuncular ile Bandırma deplasmanına gitti. Ligde tek yenilgisi bulunan Çaykur Rizespor zirve mücadelesinde galibiyete odaklandı. Karşılaşmayı geçtiğimiz sezon 20 Mayıs ta Antep maçımızı yöneten Emre Kargın yönetecek.

KAZANMAYA ODAKLIYIZ

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz takımda 10 oyuncunun sakat, cezalı veya izinli olduğunu belirterek “ Eksiklerimiz var, buna rağmen hafta boyu çok iyi hazırlandık ve rakibimizi iyi analiz ettik, yarın oynayacağımız Bandırma maçını kazanmak istiyoruz. Oyun performansımızı 90 dakikaya yaymak zorundayız” dedi.

LİGDE KÖTÜ TAKIM YOK

-TFF 1 Liginin zor bir lig olduğunu belirten Teknik Direktör Bülent Korkmaz “ Ligde çok daha iyi olmak zorundayız, bazı maçlarda arzu ettiğimiz futbolu ve sahayı kontrol etmeyi iyi yapamıyoruz. Manisa maçı bunlardan biri, birçok maçımızda istediğimizi yapamadık, oyun performansımızı çok iyi ayarlamamız gerekiyor, ligde kötü takım yok, zor maçlar var ve bunların üstesinden gelebilecek bir takıma sahibiz” dedi.

ZİRVEYE ODAKLIYIZ

-Ligde 7 inci sırada olduklarını belirten Teknik Direktör Bülent Korkmaz “ Kendi sahamızda kaybettiğimiz 6 puanımız var, sahamızda çok daha baskılı bir futbol sergilememiz gerekiyor. Savunmada ve gol yollarında zaman zaman sorun yaşıyoruz, bunları kısa sürede çözmek mümkün değil, her maçta biraz daha ileriye doğru adım atıyoruz ve takım olarak zirveye odaklı olarak adımlarımıza devam ediyoruz” dedi.