RİZE'DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

kategorisinde, 27 Ekim 2021 Çarşamba 09:26 tarihinde yayınlandı 2119 defa okundu
RİZE'DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI
Türk Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran ve Türk Kızılay Rize Şube Başkanı Bahattin Karali, Rize Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı etkinliğinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde kan bağışının önemine değindi.

Rizespor'un forma desteği verdiği kan bağışı kampanyası Rize Meydanda devam ediyor.26 Ekim- 30 Ekim  arasında 5 gün sürecek olan kan bağışında yaklaşık 1500 kan bağışı beklediklerini söyleyen Türk Kızılay Şube Başkanı Bahattin Karali;  forma katkısı sağlayan Rizespora, Çayeli Bakır işletmelerine teşekkürlerini sundu ve yardımlarının devamını beklediklerini ekledi.

Dr.Dilan Baran ise " Daha önceki kampanyamızda bu kadar sayıda katılım olacağını öngörmemiştik.Rizesporumuz sağolsun tüm forma desteğini bizzat kendisi sağladı.Ticaret Odası ve Çayeli Bakır işletmeleri de bize destek veriyor.Bu sefer daha fazla sayıda bağışçı bekliyoruz.Rize kan bağışı konusunda inanılmaz  hassas bir şehir.Gelen bağışçılarımıza forma hediye ediyoruz.Hem kan bağışlarının devamını bekliyoruz hemde Rize sporumuza Süper Ligde başarılar diliyoruz"dedi.