La Casa De Papel'in 4. Sezonu Çekilecek

kategorisinde, 31 Temmuz 2019 Çarşamba 11:42 tarihinde yayınlandı 1080 defa okundu
La Casa De Papel'in 4. Sezonu Çekilecek
Yayınlandığı tarihten itibaren büyük bir izleyici kitlesi kazanan fenomen dizi La Casa De Papel'in 4. sezonun çekileceği yönetmeni tarafından duyuruldu.

Netflix platformunda yayınlanan La Casa de Papel, geride bıraktığı 3 sezonda geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. 3. sezonun tamamlanmasının ardından dizinin hayranları merakla 4. sezonu beklemeye başladı.

Dizinin yönetmeni Jesus Colmenar'dan 4. sezon için açıklama geldi. Colmenar dizinin 4. sezonunun olacağını söyledi. Yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmazken, yeni sezon çalışmalarının sürdüğü biliniyor.

LA CASA DE PAPEL'İN KONUSU

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.