KORKMAZ IN ŞANSI ARTACAK MI?

kategorisinde, 29 Eylül 2022 Perşembe 15:20 tarihinde yayınlandı 195 defa okundu
KORKMAZ IN ŞANSI ARTACAK MI?
Cumartesi günü oynanacak olan Ç. Rizespor – Bodrumspor hazırlıkları sürüyor.

TFF 1 Liginde mücadele eden Çaykur Rizespor da arzu edilen sonuçların alınmamasının tek sorumlusunun Teknik Direktör Bülent Korkmaz olduğu belirtilirken Cumartesi günü ligde ikinci durumda bulunan Bodrumspor ile karşılaşacak olan Yeşil Mavili ekipte Bülent Korkmaz in gergin olduğu gözlerden kaçmadı.

8 MİLYON TL Yİ DÜŞÜNÜYOR

-Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında Çaykur Rizespor teknik direktörlüğüne getirilen ve tek yönlü sözleşmenin kulüp tarafından fesih edilmesi ile 8 Milyon TL tazminat alacak olan teknik Direktör Bülent Korkmaz ligde aldığı başarısız sonuçlar sonrasında yönetim tarafından istifası beklenirken, Bülent Korkmaz in tazminata dayalı hakkını almak için istifa etmediği, kulüp tarafından kovulmayı beklediği belirtilmekte.

HAFTANIN MAÇLARI

-Cumartesi günü oynanacak olan TFF 1 Ligi 7 inci hafta maçlarında Pendikspor- Göztepe, Sakaryaspor, Malatyaspor, Altay- Eyüpspor, Çaykur Rizespor- Bodrumspor maçları ile başlayacak. Pazar günü ise Manisaspor- Adanaspor, Bandirmaspor- Samsunspor, Boluspor- Tuzlaspor ve Altinordu- Keçiörengücü maçları oynanacak. Pazartesi günü ise tek maç oynanacak, Erzurumspor kendi evinde Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği haftayı bay geçecek.

AKARSU YÖNETECEK

-Cumartesi günü Çaykur DİDİ Stadyumunda saat 19 do oynanacak olan ligin 7 inci haftasında Çaykur Rizespor- Bodrumspor karşılaşmasını Alper Akarsu yönetecek, yardımcılıklarını ise Oğuz Terzi, Emrah Ünal ve Yusuf Aydın yapacak.