GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI “AK PARTİ KADROLARI ESER VE HİZMET ÜRETİR”

kategorisinde, 09 Mart 2024 Cumartesi 13:59 tarihinde yayınlandı 289 defa okundu
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI “AK PARTİ KADROLARI ESER VE HİZMET ÜRETİR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Madenli Beldesinde gerçekleştirdiği seçim faaliyetlerinde “Göreve geldiğimiz günden bu yana popülizm bizim siyaset tarzımız olmadı. Biz laf üretmeyiz. Eser ve hizmet üretiriz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Çayeli İlçe Başkanı  Hüseyin Öztürk,önceki dönem İl Başkanı İshak Alim, Çayeli İlçe Belediye Başkan adayı İshak Karahan, Madenli Belde Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belde Belediye Başkan ve adayı Hamza Saruhan, Madenli Belde Belediye Başkan adayı Bayram Ali Sarı, Belediye Başkan aday adayları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üye adayları ile birlikte Madenli’de  teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

“AK Parti kadrolarının arkasında aziz Türk milleti var”

Teşkilat toplantısında salondaki kadın katılımcıların Kadınlar gününü kutlayarak sözlerine başlayan Yazıcı “ Madenli’de 31 Mart günü inşallah sandıkta yeni dönem Belediye başkanını belirleyeceğiz. Bir işte kadınlar varsa o iş iyi gidiyor demektir. Dünya kadınlar Günü’nde bu teşkilat toplantısında kadınların bu kadar yoğun bir ilgi ve alaka göstermek suretiyle durum ve tutumlarını ortaya koymuş olması inşallah 31 Mart günü Bayram kardeşimizide başkan seçeceğinizin bir göstergesi. Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Biz dünyada en önemli devletlerden biriyiz ve Türkiye Cumhuriyeti elbette ki coğrafyasıyla Rize siyasi geçmişiyle ve siyasette olan ilgi ve alakası Türkiye’nin yönetimine iyi yönetilmesine sorunların bir bir çözüme kavuşturulmasına her zaman ürettiği beşeri kaynakla hep katkı sağlamıştır. Türkiye gibi önemli bir devletin Cumhurbaşkanı Potomyalı  Recep Tayyip Erdoğan. Kuruluşundan bugüne yola çıktığımız günden bu yana labirentlerden geçtik ama asla yorulmadık. Esas olan milletin iradesi aziz Türk milletinin huzur ve esenliği. Haksızlıkları bertaraf etmek, hakkı egemen kılmak için gece gündüz demeden koşturduk, ter döktük. Siz teşkilatlarımız, vatandaşlarımız sahip çıktığı için koşturduk. AK Parti kadrolarının arkasında aziz Türk milleti var” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’yi değiştirip, Türkiye’yi dönüştürdük”

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı “Türkiye’de her alana el attıklarını boşluk bırakmadıklarını belirterek “Dokunulmadık alan bırakmadık. Her alana el attık, boşluk bırakmadık. Türkiye’yi değiştirip, Türkiye’yi dönüştürdük. Önce insan dedik her şeyin temelinde insan var. Bir taraftan imkanları büyüttük bir taraftan da büyüttüğümüz imkanlarla Türkiye’nin her tarafında ‘Her şey Türkiye için’ diyerek imar ve ihya çalışmalarımızı bir plan dahilinde bir bir gerçekleştirdik. İşte bunun örnekleri Rize’de de mevcut. Türkiye’nin mega projeler ölçeğindeki projeleri ilimize kazandırarak, halkımızın hizmetine sunduk. Bize verdiğiniz yetkiyle bu projeleri hayata geçirdik” dedi.

 

“Türkiye’nin kalkınması gelişmesini istemiyorlar”

Türkiye’nin üreten gelişen güçlü devletler arasındaki konumundan rahatsız olan dünya devletleri olduğunu aktaran Yazıcı “Dünyada kimi devletler Türkiye’nin kalkınması gelişmesini istemiyorlar. Türkiye’nin bu coğrafyada çok güçlü bir devlet olarak varlığını sürdürmesinden rahatsız olanlar var. Biz tarihi olan, şanlı zaferler dolu geçmişi olan bir ecdadın torunlarıyız. Dolayısıyla Türkiye’nin tarihine uygun geçmişine uygun bir duruş sergilemek üzere yönetimini gerçekleştiriyoruz. Elbette ki biz bu duruşumuzu sergilerken insanımızın da hayat tarzıyla alakalı geçim ile alakalı alanlarda da kolaylıklar sağlıyoruz.”dedi.

“Millet Bahçeleri AK Parti’nin çok özgün projesidir”

Yazıcı Madenli’nin mevcut Belediye Başkanına görev süresi boyunca yaptığı hizmetler için teşekkür ederek “Necip kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Birçok hizmet üretti. Bizler de bu çalışmalarını takdir edenler olarak, Ankara ölçeğinde destek vermeye çalıştık. Madenli’deki Millet Bahçesi inşallah bu ayın 27’sinde açılışına da katılacağız. Millet Bahçeleri AK Parti’nin çok özgün projesidir. Her yerde yok. Yapımına uygun olan yerlerde yapılanlar ise çevreyi güzelleştiriyor. O yörede yaşayan insanların da soluk almasına imkan sağlıyor. Bu güzel projeyi hep birlikte Madenli Beldemize kazandırdık. İşte AK Parti kadroları eser ve hizmet üretir.Bunun örneğini de yakinen görmüş oluyorsunuz Göreve geldiğimiz günden bu yana popülizm bizim siyaset tarzımız olmadı. Biz laf üretmeyiz. AK Parti kadroları eser ve hizmet üretir” dedi.

“Çayeli’de  üç te üç yaparak, Rize’de başarılı bir şekilde seçimleri sonuçlandıracağız”

Katılımcılardan 31 Mart akşamı ile ilgili söz alan Yazıcı “ İnşallah 31 Mart‘ta sizlerin takdiriyle sizlerin karar vermesiyle sizlerin harcayacağı çabayla hiçbir fitneye meydan ve mahal vermeden Bayram  kardeşimizin Madenli’nin yeni Belediye Başkanı yapma konusunda üzerinize düşeni yapmaya söz veriyor musunuz? Rize de 18’de 18 hedefimiz içerisinde Çayeli’ye uyguladığımız zaman üçte üç oluyor. İnşallah 31 Mart günü Çayeli’de  üç te üç yaparak, Rize’de başarılı bir şekilde seçimleri sonuçlandıracağız. Bizlerde gücümüz ölçüsünde becerimiz ölçüsünde seçimlerden sonra Başkanlarımızın bizlere sunulan  çalışmalarının Ankara ayağını takip etmek suretiyle sizin hayatınızı kolaylaştırıcı projelere bütün gücümüzle destek vereceğiz” dedi.

Haber:Ayfer KOÇAL