Fikret Orman Kimdir?

kategorisinde, 26 Mart 2012 Pazartesi 11:43 tarihinde yayınlandı 69296 defa okundu
Fikret Orman Kimdir?
İşte Beşiktaş`ın Fikret Orman Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Üyeleri.

Yıldırım Demirören`in TFF Başkanı olması ile birlikte başlayan seçim süreci sonuçlandı ve Beşiktaş`ın yeni başkanı belli oldu. Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte yapılan ve 4623 kongre üyesinin katıldığı seçimde 4 bin 27 oy alarak Beşiktaş Kulübü`nün 33. başkanı oldu. Beşiktaş tarihinin 33. başkanı olan Orman, bu görevi 2014 Ocak ayındaki olağan genel kurula kadar yürütecek.

KİM BU FİKRET ORMAN

Beşiktaş`ın Yeni Başkanı Fikret Orman, 1967 yılında İstanbul`da doğdu. Orta öğrenimini Işık Lisesi`nde, Yüksek Öğrenimini Yıldız Üniversitesi ve ABD Florida Üniversitesi`nde tamamladı. Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak faaliyet gösteren Orman, evli 2 çocuk babası. Fikret Orman, İngilizce biliyor.

OTOBÜS VE KAMYON FREN SİSTEMLERİ ÜRETİYOR
Orman, inşaat mühendisi. Otomotiv yan sanayisinde hatırı sayılır bir yeri olan Kadir Orman`ın oğlu. Kendi deyimiyle iş hayatında babasıyla anlaşamadığı için inşaatı kendisine iş edinmiş. Baba Kadir Orman`ın 200 kişinin çalıştığı Çorlu`daki fabrikası otobüs ve kamyonlara fren sistemleri üretiyor. Kadir Orman yönetimden ayrıldığı için de bu fabrikayı da fiilen Fikret Orman yönetiyor.

BEŞİKTAŞ`IN YENİ BAŞKANI FİKRET ORMAN
İşte Fikret Orman`ın listesi
Ahmet Nur Çebi: 1959`da Trabzon`da dünyaya gelen Ahmet Nur Çebi, üniversite mezunudur.
Sanayici olan Çebi, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Tamer Kıran: 1969 yılında İstanbul`da dünyaya gelen Tamer Kıran, armatörlük yapmaktadır. Üniversite mezunu olan Kıran, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Ahmet Kavalcı: 1960 Rize doğumlu olan işadamı Ahmet Kavalcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Deniz Atalay: 1961 yılında Denizli`de dünyaya gelen Deniz Atalay, üniversite mezunudur. İşadamı Atalay, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Umut Güner: 1975 Malatya doğumlu olan işadamı Umut Güner, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Adnan Dalgakıran: 1962 yılında İstanbul`da dünyaya gelen Adnan Dalgakıran, sanayicidir. Evli ve 2 çocuk babası olan Dalgakıran, İngilizce bilmektedir.

Berk Hacıgüzeller: 1966 İstanbul doğumlu olan Berk Hacıgüzeller, üst düzey yöneticilik yapmaktadır. Ünivesite mezunu olan ve İngilizce bilen Hacıgüzeller, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Levent Erdoğan: 1941 yılında İstanbul`da dünyaya gelen Levent Erdoğan, avukatlık yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Erdoğan, İngilizce bilmektedir.

Nusret Altınbaş: 1970 yılında Gaziantep`te dünyaya gelen Nusret Altınbaş, üniversite mezunudur. Sanayici olan Altınbaş, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

İsmet Berkan: 1964 yılında İstanbul`da dünyaya gelen İsmet Berkan, üniversite mezunudur. Gazeteci Berkan, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Cem Bilge: 1964 yılında Ankara`da dünyaya gelen Cem Bilge, üniversite mezunudur. İşadamı Bilge, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Yalçın Kaya Yılmaz: 1970 yılında İstanbul`da dünyaya gelen sanayici Yalçın Kaya Yılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Erdal Karacan: 1954 yılında İstanbul`da dünyaya gelen işadamı Erdal Karacan, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Berkay Gocay: 1962 yılında İstanbul`da dünyaya gelen ekonomist Berkay Gocay, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Seyit Ateş: 1958 yılında Iğdır`da dünyaya gelen işadamı Seyit Ateş, üniversite mezunudur. Evli ve 3 çocuk babası olan Ateş, İngilizce bilmektedir.

Metin Albayrak: 1964 yılında İstanbul`da dünyaya gelen Metin Albayrak, üniversite mezunudur. İşadamı Albayrak, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Mesut Urgancılar: 1967 yılında İnegöl`de dünyaya gelen Urgancılar, üst düzey yöneticilik yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası olan Urgancılar, İngilizce bilmektedir.

Abdullah Sözer: 1956 yılında Tekirdağ`da dünyaya gelen Abdullah Sözer, Üniversite mezunudur. Sanayici Sözer, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.