Çaykur Ziraat çay bahçesi satış noktasını büyüttü.

kategorisinde, 03 Kasım 2022 Perşembe 10:59 tarihinde yayınlandı 367 defa okundu
Çaykur Ziraat çay bahçesi satış noktasını büyüttü.

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alım Ziraat Çay bahçesindeki satış noktasını büyüttüklerini belirterek “Ziraat Botanik Çay bahçemizde ürettiğimiz 100’un üzerinde çay çeşitlerimiziz nezih bir ortamda satın alabilmeleri için yeni mağazamızı kısa bir sürede hizmete açacağız” dedi.

Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Ziraat Çay bahçesindeki satış noktasını büyüten Çaykur kısa sürede mağazayı hizmete açmayı hedefliyor.

Yerli ve yabancı turistlerin merak ettiği ve Rize de uğrak yerlerinden biri olan Ziraat Çay Bahçesindeki çay satış noktasını büyüterek ihtiyaçları karşılamak isteyen Çaykur çay bahçesinde 170 metre kare alanda satış noktası yaparken yerli ve yabancı turistler için 500 metre kare araç parkı inşa etti.

Rize de doğal şekilde zengin flora çeşitliliği ile tarihi özelliği olan Ziraat Çay bahçesinde kurumun ürettiği ürünlerin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çeken çay bahçesi, minik çay fabrikası ve doğal ürün çeşitleri dikkat çekmekte.

Çaykur Ziraat Botanik Çay Bahçesindeki yeni, Çay satış ve tadım mağazasıyla ilgili konuşan, Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim” Çay her mevsimde tüm insanlığın sıcak dosttur, arkadaşıdır. O nedenle yaş çay tarımının yapıldığı 4 ilimizde kıymetli üreticilerimizden satın aldığımız yaş çayları, yine 4 ilimizde bulunan çay fabrikalarımızda ürettiğimiz çay çeşitlerimizi Türkiye’nin genelinde ve dünyanın birçok ülkesinde tüketicilerin beğenisine sunmaktayız. Bilhassa yazın ilimizi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği, dinlendiği, siyah, yeşil, beyaz ve soğuk çaylarını yudumladıkları, Ziraat Botanik Çay bahçemizde ürettiğimiz 100’un üzerinde çay çeşitlerimiziz nezih bir ortamda satın alabilmeleri için yeni mağazamızı kısa bir sürede hizmete açacağız. Bu mağazanın yanında onlarca aracın park edebileceği, yeni yürüyüş yoluyla Rize’yi kuşbakışı seyredecekler. Bu yeni mağazanın, oto parkın ve yürüyüş yolunun, ülkemize, bölgemize, Rize’mize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.