ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ

kategorisinde, 29 Eylül 2022 Perşembe 17:30 tarihinde yayınlandı 186 defa okundu
ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ
Çaykur Rizespor savunma oyuncusu Emirhan Topçu Bodrum maçının kendileri için çıkış maçı olacağını söyledi.

Ligde alt sıralardan üst sıralara çıkmak istediklerini belirten Çaykur Rizespor takım kaptanı ve savunma oyuncusu Emirhan Topçu “ Bodrum maçını kazanmak zorundayız” dedi.

-TFF 1 Liginde arzu edilen yerde olmayan ve çıktığı 5 karşılaşmada 3 beraberlik, 1 galibiyet ve bir mağlubiyet alarak 13 üncü sırada yer alan Çaykur Rizespor Cumartesi günü oynayacağı Bodrum maçına odaklandı. Ligde ikinci durumda olan Bodrumspor ile Cumartesi günü karşılaşacak olan Çaykur Rizespor da tek hedef galibiyet.

Yerimiz mutlu etmiyor

-Çaykur Rizespor takım kaptanı ve savunma oyuncusu Emirhan Topçu alınan skorlardan mutlu olmadıklarını belirterek “ Takım olarak zirvede yerimizi almamız gerekiyordu, kendi sahamızda aldığımız iki beraberlik yerimizi değiştirdi. Takım olarak mücadele gücümüzü artırmak zorundayız. Gerçek yerimiz alt sıralar değil” dedi.

BODRUM AMÇI ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLMALI

-Çaykur Rizespor savunma oyuncusu Emirhan Topçu “ Kendi sahamızda 3 üncü maçımıza çıkacağız, Milli maç arasını çok iyi değerlendirdik ve rakibimizi analiz ettik, taraftarımız önünde oynayacağımız bu maçtan mutlaka galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Zirvede ki yerimize ulaşmak için seri yakalamalıyız” dedi.