BODRUM KADER MAÇI MI?

kategorisinde, 01 Ekim 2022 Cumartesi 09:50 tarihinde yayınlandı 192 defa okundu
BODRUM KADER MAÇI MI?

Kendi sahasında 3 üncü maçına çıkacak olan Çaykur Rizespor bu akşam saat 19 da lig ikincisi Bodrumspor ile karşı karşıya geliyor. Galibiyete odaklanan Çaykur Rizespor da mağlubiyetin faturasının Korkmaz’a kesileceği biliniyor.

 

-TFF 1 Ligi 7 inci hafta karşılaşmasında kendi sahasında Bodrumspor ile bu akşam saat 19 da karşılaşacak olan Çaykur Rizespor milli maç arasını iyi değerlendirmesinin ardından kendi sahasında 3 üncü karşılaşmaya çıkacak, bugüne kadar kendi sahasında oynadığı Keçiörengücü ve Samsunspor maçlarında berabere kalarak kendi sahasında 3 puan alamamıştı. Ligde 6 puan ile 13 sırada yer alan Çaykur Rizespor ile ligde ikinci sırada yer alan Bodrumspor karşı karşıya geliyor.

Dikkatler bu maçta

-Adana mağlubiyeti ile milli araya giren Çaykur Rizespor da teknik direktör tüm sorumluluğu üzerine almasının ardından takım içinde kaynayan kazan nedeniyle bazı oyuncuların oynatılmadığı bilinmekte, hazırlık döneminde kadroda yer alan ve çıktıkları maçlarda başarılı futbol oynayan oyuncuların kadroya alınmamasının tek sorumlusu olarak gösterilen Bülent Korkmaz in bu maçtan alacağı mağlubiyet veya beraberlik durumunda yönetim kurulu tarafından karşılıklı olarak sözleşmesinin fesih edilebileceği belirtildi.

Taraftar sabırsız

-Çaykur Rizespor taraftarları ligin başlaması ile birlikte Çaykur Dide stadyumunda oynanan iki karşılaşmada galibiyet görmemesi ile bu karşılaşmada takımın kötü futbol oynaması halinde Bülent Korkmaz i tribünlerin istifaya çağıracağı belirtiliyor. Taraftarların şampiyonluğa oynayan bir takımın kötü futbol oynamasını benimsemedikleri ve bunun tek sorumlusunun Bülent Korkmaz olduğunu belirtiyorlar.

Maç 7 de

-Çaykur Didi stadyumunda bu akşam saat 19 da oynanacak olan Çaykur Rizespor- Bodrumspor karşılaşmasını Alper Akarsu yönetecek. Yardımcı hakemlikleri ise Oğuz Terzi, Emrah Ünal ve Yusuf Aydın yapacak.