Amirim Geri Döndü: Behzat Ç. 6 Yıl Sonra Yeniden Yayında

kategorisinde, 26 Temmuz 2019 Cuma 11:22 tarihinde yayınlandı 1070 defa okundu
Amirim Geri Döndü: Behzat Ç. 6 Yıl Sonra Yeniden Yayında
Emrah Serbes'in aynı isimli romanında uyarlanan televizyon dizisi Behzat Ç. 2013 yılının ardından 4.sezonu ile hayranlarının karşısına çıktı.

2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi kendisine geniş hayran kitlesi yaratmıştı. Erdal Beşikçioğlu'nun hayat verdiği Behzat Ç. karakteri tüm zamanların en fazla ilgi gösterilen dizilerinden birisi olmayı başardı.

17 Mayıs 2013'te 3 sezonluk televizyon macerasını sonlandıran fenomen dizi, yayında olmadığı 6 yıl boyunca da konuşulmaya devam edildi. Hayranlarının yoğun isteklerine karşı koyamayan yapımcılar da dizinin 4. sezonunu yayınlamak için çalışmalara başladı.

Behzat Ç.'nin 4.sezonu Blu TV özel yapımı olarak bu platform üzerinden yayınlanmaya başlandı. Diziyi izlemek isteyen hayranları Blu TV'ye üye olarak yeni sezonunu bu platform üzerinden izleyebilecekler.

Ercan Mehmet Erdem'in senaryosunu kaleme aldığı, Serdar Akar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun olduğu 4. sezonda ayrıca Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik gibi isimlerin yer alıyor.

BEHZAT Ç.'NİN GENEL KONUSU
Behzat Ç, 1985 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuş, cinayet bürosunda görev yapmakta olan bir polistir. Hizmet verdiği süre içerisinde almış olduğu cezalar nedeniyle hep başkomiser olarak kalmıştır. Ekibinde yer alan diğer polisler Harun, Hayalet, Akbaba, Eda, Emre Selim ve Cevdet ile beraber Ankara'da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışmaktadır.