ATMACA BANDIRMA DA 3 PUAN AVINDA

kategorisinde, 29 Ekim 2022 Cumartesi 11:29 tarihinde yayınlandı 197 defa okundu
ATMACA BANDIRMA DA 3 PUAN AVINDA

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz takımda 10 oyuncunun bulunmadığını belirterek “ Zorlu bir deplasmandayız, aramızda sadece bir puan fark var, bu maç her iki takım için de önemli, Şampiyonluk yolunda mutlaka kazanmamız gereken bir maç, iyi hazırlandık ve kazanmak için tüm gücümüzü kullanacağız” dedi.

-TFF 1 Ligi 11 hafta karşılaşmasında ligde sıralamada 13 puan ile 9 üncü sırada bulunan Bandırmaspor ile deplasmanda bugün saat 13.30 da karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor 4 haftalık serisinin ardından 5 inci hafta da da mağlubiyet almak istemiyor. Ligde 7 sırada bulunan Yeşil Mavililer eksik kadro ile Bandırma karşısına çıkacak.

ZORLU BİR MAÇ

-TFF 1 liginde 11 inci hafta karşılaşmaları önceki akşam başlarken Çaykur Rizespor çıktığı 9 karşılaşmada bir tek Adanaspor a deplasmanda mağlup olurken 5 karşılaşmada beraberlik aldı ve ligde 3 galibiyet alarak 14 puan topladı. Ligde 12 gol atıp, kalesine 4 gol yiyen Pendikspor un ardından ikinci sırada yer alırken, Bandırmaspor çıktığı 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 10 gol atıp kalesine ise 11 gol gördü. 13 puanı bulunan Bandırmaspor 9 uncu sırada yer alıyor. Ligde 21 puan ile Eyüpspor zirvede yer alırken, 18 puanlı Bodrum, Pendik ve Keçiören sıralamada ilk sıralarda yer almakta.

SON 8 MAÇ

Çaykur Rizespor Bandırmaspor un ardından kendi sahasında haftaya Erzurumspor ile karşılaşacak, ardından Sakarya deplasmanına gidecek olan Rizespor, Kendi evinde Boluspor ile karşılaşacak, Gençlerbirliği deplasmanı, Pendik ile Rize de karşılaşacak olan Atmacalar Tuzla deplasmanı ve ilk yarının son maçını kendi sahasında Göztepe ile yapacak.

KARGIN YÖNETECEK

-Bugün saat 13.30 da Bandırma 17 Eylül stadında Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor karşılaşmasını Emre Kargın yönetecek, yardımcılıklarını ise Cemal Alpay, Cem Özbay ve Ferhan Kestanlioğlu yapacak. Kargın son olarak süper ligde Antep ile oynadığımız maçı yönetmişti.

KORKMAZ “ ZOR MAÇ OLACAK”

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz 10 Eksik ile Bandırma deplasmanına gittiklerini belirterek “ zorlu bir deplasmandayız, rakibimiz ile aramızda sadece bir puan fark bulunmakta, her açıdan bu maç önemli, şampiyonluk yolunda tüm engelleri aşmak zorundayız, hafta boyu çok iyi hazırlandık ve galibiyete odaklandık. Cumhuriyet bayramında 3 puan ile dönmek istiyoruz” dedi.