AK PARTİ ARDEŞEN ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

kategorisinde, 24 Şubat 2024 Cumartesi 14:53 tarihinde yayınlandı 398 defa okundu
AK PARTİ ARDEŞEN ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ardeşen’de gerçekleştirilen aday tanıtım programında Türkiye’yi kalkındırmak için Ardeşen’de kazanmaya, Rize’de kazanmaya ihtiyacımız var” dedi.

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Milletvekili Av. Harun Mertoğlu Ardeşen İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu Belediye Başkanı ve meclis üye adayları tanıtım toplantısına katıldı.

Ardeşen Belediye Başkan adayı,İl Genel ve Belediye Meclis Üye adayları ile Tunca Belediye Başkan adayı ve meclis üye adaylarının tanıtıldığı programa Ardeşen Belediye Başkanı  Avni Kahya, Ardeşen Belediye Başkan adayı Said Yaşıyan, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Tunca Belediye Başkan adayı Ramazan Topçu, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, eski Çevre Bakanı İmdat Sütlüoğlu ve çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

İl Başkanı Ayar “Hayırda yarışacağız, hizmette yarışacağız”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Hikmet Ayar “Bu süreçler bir bayrak yarışıdır. Mühim olan yarıştan sonra her şey belli olduktan  sonra kim nerede duruyor. İşte örneği burada Ardeşen’i  tebrik ediyorum. Hem Tunca olarak hem Ardeşen için daha önce görev yapmış bütün arkadaşlarımız el birliğiyle buradalar.  Bizi güçlü kılan bu birlik ve beraberlik olgusudur.Biz birlikte çok büyük çok güçlü bir aileyiz.  Bu birlik ve beraberliğe katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Evet geçmişten bugüne Ardeşen Belediye Başkanlığımızı yapan arkadaşlarımız hem oy oranı olarak hem hizmet olarak hep bir üst seviyeye çıkarak ilerledi. Herkes böyle ilerlemeli ki  iki günü eşit olan zarardadır. Dolayısıyla çıta çok yüksek hem hizmet çıtası hem oy çıtası çok yükseldi. Ardeşen de Said Hocanın işi çıta çok yüksek olduğu için biraz zor ama başaracağını inanıyorum. Aynı zamanda Tunca da önceki başkanlarımız hep çıtayı bir üst seviye taşıdı. Ahmet Naci  Aytemiz Başkanımızla çok daha iyi yerlere geldik ama inanıyorum Ramazan Topçu kardeşimizle de daha üst seviyelere ulaşacağız. Hayırda yarışacağız, hizmette yarışacağız. Bu bir bayrak yarışı bunu herkes söylüyor. 31 Mart akşamı inşallah %50’nin üzerinde iki belediyemizin de oy oranıyla Ardeşen’den güzel haberleri bekliyor olacağız. Allah birlikteliğimizi bozmasın” dedi.

 Milletvekili Avcı “Gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık”

 Mevcut Belediye Başkanlarına teşekkür eden Milletvekili Avcı  “Hem Ardeşen Belediye Başkanımız Avni Kahya hem  Tunca Belediye Başkanımız Ahmet Naci Aytemiz Başkanımızla beş yıl boyunca hakikaten bu ilçeye hizmet edebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve mücadele ettik. Ben bıraktıkları eserler vesilesiyle yaptıkları hizmetler vesilesiyle tüm Ardeşen huzurunda bir kere daha kendilerine teşekkür ediyorum. Eminim ki Sait hocamızda aldığı bu emaneti çok daha ileri noktalara taşıyarak emaneti devredecektir. Bu görev dönemi tamamen onun başarısına bağlıdır. Bu zaman dilimi içerisinde ben Ardeşen’e son derece ileri derece hizmet edeceğinden eminim. Bir milletvekili olarak da Ardeşen’de yapılacak hizmetler noktasında teşkilatımız ve  onun emrindeyim. Tunca Beldemizde Ramazan başkanımızla uzun yıllardır beraberiz teşkilatta birlikte görev yapıyoruz. Çok iyi bir Belde başkanlığı yaptı bize örnek bir insan olduğunu gösterdi ve bugün inşallah Ahmet Naci Aytemiz başkanımızla el ele vererek birlikte onun ortaya koyduğu projeksiyonu da kendi önüne koyarak, bir yol haritası çıkaracaklar. Bizlerde onlarla beraber tekrar Tunca’ya hizmet etmekten şeref duyacağız” dedi.

Milletvekili Avcı “Bu seçim sadece Ardeşen’in seçimi değil, Rize’nin seçimi değil”

Yerel seçimlerin Genel seçimlerin alt zeminini oluşturduğunu ifade eden Milletvekili Avcı “Bu seçim sadece Ardeşen’in seçimi değil, Rize’nin seçimi değil. Bütün genel seçimlerin aldığını oluşturan seçimler hep yerel seçimler olmuştur. 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’da Belediye Başkanı olmasaydı belki de bugün AK Parti hareketi var olamayacaktı. Onun için sadece Ardeşen seçimini yapmıyoruz. Büyük fotoğrafı ıskalamayalım. Türkiye gerçekten ciddi bir mesafe kaydediyor, ciddi bir aşama kaydediyor. Bugün yaptıklarımızı görüyorsunuz. Türkiye’nin artık savaş uçağı var. Uçak gemisi var ve bunların hepsini Türk mühendislerle beraber yapıyoruz. Bu hamlelerin devam edebilmesi için Ardeşen’de kazanmaya ihtiyacımız var sadece Ardeşen’i kalkındırmak için değil Türkiye’yi kalkındırmak için Ardeşen’de kazanmaya, Rize’de kazanmaya ihtiyacımız var. Onun için hep beraber bu süreçte inşallah el ele vereceğiz ve Ardeşen’imizde Avni beyin yapmış olduğu hizmetlerin devamını getirebilmek için önemli bir gayret içerisinde olacağız” dedi.

Milletvekili Avcı “Ardeşen’imizi inşallah orta ölçekli bir sanayi sitesine kavuşturmuş olacağız”

Ardeşen’in en önemli ihtiyaçlarından birinin orta ölçekli bir sanayi sitesi olduğunun altını çizen Avcı “Ardeşen’in şu an en önemli ihtiyaçlarından öncelikli olarak orta ölçekli bir Sanayi Sitesi. Çünkü gerçekten bir üretim potansiyeli var. Ardeşen‘de üretim yapan arkadaşlarımız üretimin potansiyelini tamamen hayata geçiremiyor yer sıkıntısı olduğu için. Çayeli’nde de böyle bir ihtiyaç var. Bu iki ilçe ile ilgili inşallah belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla bu süreci inşallah hep beraber el ele vererek takip edeceğiz ve Ardeşen’imizi inşallah orta ölçekli bir sanayi sitesine kavuşturmuş olacağız” dedi.

Milletvekili Avcı “Ardeşen’de kentsel dönüşümle ilgili inşallah ciddi bir çalışma yapacağız”

Ardeşen’de Kentsel Dönüşüm ihtiyacı olduğunun altını çizen Avcı “Diğer taraftan bir kentsel dönüşüm ihtiyacımız var. Avni beyle birlikte beraber çalışmıştık. Bir kaç noktada özellikle bir altlığımız var elimizde. Maalesef deprem vesilesiyle epeyce gecikti. Çevre Şehircilik Bakanlığımız bütün enerjisini o bölgeye yaydığı için biz burada son üç yılda kentsel dönüşümle ilgili çok fazla ilerleme kaydedemedik. İnşallah seçimden sonra Ardeşen’de kentsel dönüşümle ilgili ciddi bir çalışma yapacağız” ifadelerini kullandı.

Doğal gaz çalışmalarımız için Avni Beye bir kere daha teşekkür ediyorum. Çok hızlı bir şekilde yürüyor, devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda içinde Ardeşen İlçemizin bütün sathına doğal gaz çalışmalarını tüm ilçeye yayacağız bütün Ardeşen hemşerilerimizin doğal gaz hizmetinden faydalanmasını sağlayacağız.” dedi.

Avcı konuşmasına şöyle devam etti “Bu Parti hepimizin Partisi bu Parti hepimizin evi. Aramıza fitne sokmayalım ayrılık oluşmasın. Türkiye bu kadar ince bir çizgiden geçerken, Ardeşen bu kadar önemli bir eşikte iken birbirimizi hırpalamayalım buna gerek yok. AK Parti’de değeri belirleyen şey hiyerarşik makam değil, AK Parti’de değeri belirleyen şey liderine en fazla sadık olan liderinin arkasında en fazla mücadele eden, bu partide en fazla mücadele edip, gayret gösterenlerdir. İnşallah seçim akşamı Ardeşen’den Cumhurbaşkanımıza rekor bir oy ile sesleneceğiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Milletvekili Mertoğlu” Ardeşen’de  kentsel dönüşüme inşallah başlayacağız”

 Milletvekili Mertoğlu “1994 yılı Adalet ve Kalkınma Partisinin AK Parti Belediyeciliğinin Milat yılı olduğunu dile getirerek “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Oradaki referans bizi bugünlere getirdi. 94 yılından itibaren bugüne kadar Ardeşen Belediyemizde görev alan imdat Sütlüoğlu başkanımıza, Mümtaz Sinan Başkanımıza, Hakan Gültekin Başkanımıza ve Avni Kahya Başkanımıza Ardeşen Belediyemize katmış oldukları katkılardan ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra seçilecek Başkanımıza Said Yaşıyan hocamıza da başarılar diliyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. Tunca’dan da tabi bahsetmemek olmaz. Bugüne kadar görev yapan başkanlarımız ve Ahmet Naci Aytemiz Başkanımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni seçilecek Ramazan Topçu başkanımıza da başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Aslında Türkiye ölçeğinde de Ardeşen ölçeğinde de konuşacak çok şey var geçen hafta itibari ile ilk savaş uçağımız Kaan semalarda. Gabar’da petrol çıkartılıyor çok fazla gündem olmadı maalesef. Günlük 300 tır petrol çıkıyor. Cumhurbaşkanımız dünyanın dört bir  tarafında Türkiye’nin daha ileri gitmesi için dolaşıyor çabalıyor. Ardeşen’de de bugüne kadar çok şeyler yapıldı. Bundan sonra da yapılacak olan şeyler var. İlk öncelikle Ardeşen’de kentsel dönüşüme inşallah başlayacağız. Yapımına başlanan Ayder Ardeşen Tunca grup yolunu da  inşallah bitireceğiz. Burada bütün eski belediye başkanlarımız, yeni belediye başkanlarımız hep beraber elbirliğiyle aramıza nifak sokmadan güç birliği ile tecrübelerimizi paylaşarak Ardeşen’imizi Rize’mizi çok iyi yerlere taşıyacağız. “dedi.

Ardeşen Belediye Başkanı Kahya “iyi kaptan fırtınalı havalarda belli olur”

 Ardeşen Belediye Başkanı Kahya “Bütün görevler geçici 2019 yılında ben Hakan kardeşimden emanet aldım bu görevi inşallah şimdi de Sait kardeşime emanet edeceğiz. Ben bu davanın neferi olmaya da inşallah ömrümün sonuna kadar devam edeceğim. Belediyeye geldiğimiz zaman çok fazla hayallerimiz vardı ama süre bitti. Bize verilen süre zarfında bir kısmını yaptık bir kısmını yapamadık. Elhamdülillah Ardeşen‘de kötü bir iş yapmadık. Başınızı öne eğecek hiçbir iş yapmadık. Dezavantajlı dönemlerimiz oldu. Pandemi oldu, depremler oldu. Olabilir ama iyi kaptan fırtınalı havalarda belli olur. Çalıştık sonuna kadar çalıştık. Beş yıl boyunca elimizden gelenin en iyisini gerçekleştirdik. Bana Belediye Başkanlığı görevini veren özellikle teşkilatımıza hassaten teşekkür ediyorum. Allah’a hamd ediyorum ki bundan beş yıl önce  çok zor kazanılmaz denilen dönemde Ardeşen  en yüksek oyunu aldı. Aldığımız oy oranı ile  destan yazdık. Bu dönem aldığımız oy oranının üstüne koymamız gerekiyor. Bundan sonra biz bu  oy oranında aşağı inme şansına sahip değiliz. Bunu inşallah daha da yükseklere çıkarmanızı sizden bekliyorum” dedi.

Tunca Belediye Başkanı Aytemiz “Adayımızın sonuna kadar arkasındayım”

Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz “Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmuş olduğu bir partide bir nefer olmaktan ve iki dönem Tunca Belediye Başkanlığını yürütmekten duyduğum bahtiyarlığı ifade etmek istiyorum. Allaha hamdolsun milletine, devletine ve Hükümetine hizmet etme fırsatını buldum. Bunu da en iyi şekilde değerlendirdiğime inanıyorum ve inanılmaz başarılara imza attığımı düşünüyorum. Buna hepiniz vakıfsınız  ama bu yarışta bizden sonra devam edecek Başkanımızı da canı gönülden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Yolumuz belli Recep Tayyip Erdoğan yoluna baş koyduk. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz. Adayımızın sonuna kadar arkasındayım. İnanıyorum ki Ramazan kardeşim de başladığımız hizmetlerin devamını getirecek. Biz de her daim bir abi, bir kardeş olarak her zaman yanındayız. Bu millete hizmet etme şuurunu tekrardan devam ettireceğiz” dedi.

Tunca Belediye Başkan adayı Ramazan Topçu “Durmak yok yola devam”

 Tunca Belediye Başkan adayı Ramazan Topçu “ Bize bir görev verildiği zor ama mutlu bir görev. İnşallah Allah’ın izniyle bu görevi bundan önce belediye başkanlığı yapmış önceki dönem belediye başkanlarımız ve şu anda mevcut belediye başkanımız olan Ahmet Naci Aytemiz abimin destekleriyle inşallah Tuncay’ı daha iyi seviyeye getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Rize’nin en genç belediye başkanı adayı benim diye biliyorum. Bu noktada ekibimiz genç, kadromuz genç, işimiz zor ama Tunca’yı en iyi şekilde temsil etmek için canla başla çalışacağız. Siyasi büyüklerimiz, devlet büyüklerimizle beraber Tunca’yı daha iyi noktalara taşımak ve daha iyi hizmet getirmek için ne diyoruz  ‘Durmak yok yola devam’ dedi.

Ardeşen Belediye Başkan adayı Said Yaşıyan “Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmetin ilk kapısıdır”

Ardeşen Belediye Başkan adayı Said Yaşıyan “Güzel insanların hep güzel şehirleri olur insan şehrin şehirde insanların aynasıdır. Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmetin ilk kapısıdır. Şimdi yıllar sonra doğduğum büyüdüğüm birlikte sevgiyle kucakladığınız Ardeşen ve Ardeşen’de yaşayan tüm hemşehrilerimi bazen bireysel genelde toplumsal ihtiyaç ve isteklerine merkezi hükümet ve büyüklerimizin destekleriyle doğrudan hizmet edebilme imkanı Ardeşen belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Ekibimle birlikte çıktığımız bu yolda Mevlam bizleri sizlere mahcup eylemesin. Biliriz ki gönül bağı sağlamsa yük de güzeldir yolda güzeldir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi ile halka hizmet hakkı hizmettir düşüncesiyle AK Parti belediyeciliğini 94 ruhu belediyecilik anlayışı ile Türkiye yüzyılında Ardeşen’imizde en güçlü şekilde hissettireceğiz inşallah. Ardeşen’de inşallah bundan sonra net olacağız. Ardeşen için yol alacağız” dedi.

Aday tanıtım programı Belediye Başkan adayları ve meclis üyeleri ile çekilen fotoğrafların ardından son buldu.

Haber:Ayfer KOÇAL