RİZESPOR EVİNDE GÜLMEYİ UNUTTU!...

22 Kasım 2014 Cumartesi 18:23 tarihinde yayınlandı 2647 defa okundu
Orhan YAZICILAR Tüm Yazıları
Bir takım düşünün ligin 10’cu haftasına gelmiş, kendi sahasında oynadığı 5 maçta 2 yenilgi, 3 beraberlik alıyor ve bir defa galip gelemiyor. İşte olsa olsa o takım Ç. Rizespor olur.
Her sene ayni kabus dolu rüyayı Rizeli taraftar görmek zorunda mı? İnanın buna kimsenin hakkı yoktur. Ne yönetimin, ne teknik heyetin ve ne de futbolcuların. Her hafta ağzımızın, beynimizin aklımızın tadı kaçıyor. Artık buna bir son verilmeli!.. Nasıl önlem alınacaksa alınsın ve bu takım önce iyi futbol sonra da puan almasını öğrensin. Yeter artık…
Ligde bütün takımlar takır takır futbolunu oynuyor. Ama galip geliyor, ama mağlup oluyor. Netice de bizden iyi futbol oynuyorlar.
 
 
Gelelim maça: Seyircinin her zaman olduğu gibi ilgi göstermediği bu maçta da tribünler tamamen boş kaldı. Seyirci desteğini arkasında bulamayan Ç. Rizespor daha oyunun 2. Dakikasında ne olduğunu anlamadan; biraz da Ali Adnan’ın gayretiyle ilk golü ağlarında gördü. Bu dakikadan sonra Ç. Rizespor; bu maçta yolcu galiba dercesine tamamen şuursuz hareketler yaparak ilk yarıyı tamamlamaya çalıştı.
Ancak hakkını vermek lazım, forvetteKweuke’nin iki kafa şutunu milli kaleci Volkan Babacan önledi. Bunun dışında fazla bir varlık gösteremeyen ve sadece Başakşehir’in yerden, hızlı, tempolu ve bol pozisyonlu oyununu seyredip; ilk yarı soyunma odasının yolunu tuttu.
 
 
İkinci yarı Ç. Rizespor zaman zaman oyunda olduğunu gösterdi. Hatta bizi de ümitlendirdi. Ama bu da 5 dakika sürdü. Defansın çok önemli hatasını gününde olan Semih affetmiyor ve 2. Gol yeniyor. Bundan sonra Ç. Rizespor pas hataları yapmaya devam ediyor ama İst. Başakşehir oyun disiplininden kopmuyor.
Ç. Rizespor’un orta sahası yol geçen hanı gibi..Buraya güçlü bir adam şart. Defans ve forvette sıkıntılar hala devam ediyor. Bütün bunları biz görüyoruz da Mehmet Hoca ve ekibi görmüyor mu? Bu sadece bu maçla ilintili değildir. Her maçımız böyle.
Sonuç: Şartlar ne olursa olsun benim yine bu takımdan umudum var. İnşallah ileriki haftalarda düzelme olacaktır. 
Bekleyelim görelim..
v