Yaz Şöleni 4. Kez Coşturacak

kategorisinde, 07 Temmuz 2010 Çarşamba 11:47 tarihinde yayınlandı 1591 defa okundu
Yaz Şöleni 4. Kez Coşturacak
Rizedeyiz.com sitesinin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 4. kez düzenlenecek olan "Rizedeyiz Yaz Şöleni" bu yaza da damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Rizedeyiz.com internet sitesinin kuruluş yılı nedeniyle her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Yaz Şöleni etkinliği, bu yıl Rize İçin Genç Girişim Derneği (RİGG)`in desteğiyle organize edildi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi`nde 10 Temmuz akşamı saat 19:00`da başlayacak olan 4. Rizedeyiz Yaz Şöleni`nde konuklar, müzikten tiyatroya kadar eğlenceye doyacaklar.

Gecede, geçen yılki programda olduğu gibi bu yıl da Karadeniz Müziği`nin usta ismi Ayhan Alptekin, konukları horonla coştururken, Karadeniz Müziği`nin prensesi olarak tanınan Yasemin Yıldız da sahne alacak.

Folklor gösterisinin yanı sıra Rize İçin Genç Girişim Derneği Tiyatro Topluğu tarafından sahnelenecek skeçlerle konuklara keyifli dakikalar vaat edilen gecede, Rize`nin genç müzisyenlerinden Hayalhan`da yepyeni şarkılarını seslendirecek.

Başarılı radyo ve tv sunucusu Ahmet Pervane tarafından sunuculuğunun üstlenileceği gecenin davetiyeleri, İsmail Kahraman Kültür Merkezi gişeleri, Rizedeyiz Bilgi İşlem ve Rüyam Fotoğrafçılık`dan 10 TL karşılığında temin edilebiliyor.