SAFFET METE ÇAĞRIDA BULUNDU

kategorisinde, 27 Ekim 2021 Çarşamba 09:30 tarihinde yayınlandı 983 defa okundu
SAFFET METE ÇAĞRIDA BULUNDU
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete yayınladığı mesajda “ İyidere halkından ricam on dakikanızı ayırarak ilk ikametgâhınız olan İyidere'ye ikametgâhınızı taşımanız gerekmektedir” dedi.

 Yaklaşık son 3 yılda ilçeye çok sayıda hizmet getirdiklerini belirten İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete İyiderelilerin nüfus kayıtlarını ilçeye almalarını istedi.

      İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “Sizinle çıktığımız bu yolda, yine sizlerin de desteği ile ilçemizi modern bir kentsel bir mekâna dönüştürebilmek adına hızla ilerliyor, Sarsılmaz Kararlılık, Büyük Bir Azim ve Özveri ile Yılmadan, Usanmadan çalışmaya devam ediyoruz. Şimdi yine sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. İyidere'nin alt yapı ve üst yapısı ile içinde barındırdığı sosyal donatılar ile topyekûn modern bir kent görünümüne kavuşması amacıyla başlattığımız çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ancak ilçemizin daha ileri bir yapıya kavuşması için daha çok hedeflerimiz, planlarımız ve rüyalarımız var. Bu sebeple belediyemizin nüfusa göre aldığı payı artırmamız, sizlerin on dakikanızı ayırarak ilk ikametgâhınız olan İyidere'ye ikametgâhınızı taşımanız gerekmektedir” dedi.

     10 Dakikanızı bize ayırın

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete İyiderelilere verdiği mesajda “ On dakikanızı ayırarak ikametinizi ilçeye aldırın, bu sevdamızda bizim ihtiyacımız olan can suyu olun, İyidere’miz için bu fırsatı kaçırmayalım, siz yoksanız her şey eksik, 31 Aralık 2021 tarihine kadar kaydınızı İyidere ”ye alın” dedi.