RİZE'NİN DUAYEN DOKTORLARI

kategorisinde, 06 Kasım 2021 Cumartesi 11:32 tarihinde yayınlandı 2346 defa okundu
RİZE'NİN DUAYEN DOKTORLARI
Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Başarılı hocalardan başarılı müdahaleler ve Şifa İle Taburcu Olan Hastalar var.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki başarılı Doktorlar gelişmiş teknoloji ile başarılı ameliyatlar yapmakta.Şifa için Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran hastaların Ameliyatı öncesi kendilerine Anjio incelemesi yapan alanında uzman doktorlar belirlenen sorunla ilgili hastanenin Kalp Damar Cerrahisi Kliniği Doktorları tarafından müdahale için Ameliyata alınır.Hastane gelişmiş makine ve teçhizat kullanır. Kalp Akciğer Makinesi Perfüzyonist, Koronber Bypass, Kalp Kapaklarının Tamiri ve Değişimi, Büyük Damar Ameliyatları,  Anevrizmatik (genişlemiş damarlara stent uygulamaları Evar ve Tevar uygulaması) ve Covid – 19 Hastalarına ECMO hizmeti veren Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğu Karadeniz Bölgesinde şifa ile taburcu olan hastalar için hizmet vermekte.

Bu başarılı ameliyat ve operasyonların arkasında ise

Bölüm başkanı Dr. Ozan Karakişi, Dr. Şaban Ergene, Dr. Doğuş Hemşinli, Dr. Hüsniye Sarıyıldız, Dr. Hakan Karamustafa, Dr. İbrahim Yel, Aneztezi hocaları Dr. Hızır Kazdal ve Dr. Tolga Koyuncu yine Perfüzyonist Bayram Erkekoğlu, Yakup Bıçakçı, Serkan Polat ve Yeliz Yıldırım bulunmakta.Sayın hocalarımıza her türlü müdahalelerinde başarılar dileriz.