RİZE'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

kategorisinde, 01 Ekim 2021 Cuma 09:37 tarihinde yayınlandı 795 defa okundu
RİZE'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ
Rize merkezde 15 Temmuz meydanının hemen karşısında Medine iş hanı adlı binanın 8. katında çatısına çıkarak intihar etmek isteyen şahsı İtfaiye ve Emniyet görevlileri yaklaşık 1.5 saat ikna etmeye çalıştı.

Rize 15 Temmuz Meydanının hemen karşısında bir otelin çatısında intihar girişiminde bulunuldu.Rize merkezde 15 Temmuz meydanının hemen karşısında  Medine iş hanı adlı binanın 8. katında çatısına çıkarak intihar etmek isteyen şahsı İtfaiye ve Emniyet görevlileri yaklaşık 1.5 saat ikna etmeye çalıştı.

Olay Merkez’e bağlı Piriçelebi Mahallesi, 8 katlı Medine İş Hanı’nda meydana geldi. 32 yaşlarında olduğu öğrenilen ismi henüz tespit edilemeyen aslen Erzurum'lu olup Siirt nüfusuna kayıtlı erkek bir genç intihar etmek istedi.

Binanın 8. Katına çıkan genç kendisini aşağı atarak intihara edeceğini söylemesi üzerine çevredeki vatandaşların olayı fark etmesiyle polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek trafiği durdurdu. Rize Belediyesi itfaiye ekipleri ise merdivenli itfaiye aracını ve binanın altına şişme yatak açtı. Sağlık ekipleri ise olası olumsuz bir durum için hazırda olarak bekledi.


İsmi henüz tespit edilemeyen intihar etmek isteyen gencin eşi tarafından terk edildiği bu nedenle intihar etmek istediği öne sürüldü.
yaklaşık 1.5 saat süren intihar girişimi, Polislerin ikna etmesi sonucu vatandaş binadan indirilerek önce Rize Devlet Hastanesine ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere RizeEğiitm ve Araştırma hastanesine götürüldü.