RİZE ÖZEL İDARESİ KÖY YOLLARINDA

kategorisinde, 19 Ocak 2021 Salı 11:15 tarihinde yayınlandı 185 defa okundu
RİZE ÖZEL İDARESİ KÖY YOLLARINDA
Köy yollarının bakım ve onarımlarını sürdüren Özel İdare ekipleri Kalkandere ilçesinde çalışmalarına devam etti, Meclis Başkanı İbrahim Türüt karla mücadelenin yanında köy yolları bakımlarının da devam ettiğini söyledi

Rize İl Özel İdare Meclis Başkanı İbrahim Türüt karla mücadelenin yanı sıra yol çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

     Son yağan kar ile birlikte il genelinde bazı köy yollarının kapanmasıyla Özel İdare ekipleri harekete geçerek çalışmalarını sürdürürken İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt 67 Ekibin köy yollarında çalışmalara devam ettiğini belirterek “ Karla mücadelemizin yanında ilçelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Kalkandere ilçemizde Ormanlı, Yeni Geçitli, Hurmalık ve Kayabaşı köylerimizde yol serme, Menfez dolgusu, Kanal temizleme ve yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

      Yol bakımları sürecek

İbrahim Türüt açıklamasında köy yollarında ki bakımların mevsim uygunluklarına göre devam edeceğini belirterek “ İlimiz genelinde yoğun bir çalışma içindeyiz, köy yollarımızın bakım ve onarımları ile menfez ve kanal temizleme çalışmaları devam ediyor. Bazı köylerimizde heyelan önleme, set ve duvar çalışmaları devam ediyor. Yaz sezonuna kadar çalışmalarımızın büyük bir bölümünü tamamlamak istiyoruz” dedi.