RİZE ÇAYELİ AHMET HAMDİ İSHAKOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, İSTANBUL'A ÇIKARMA YAPTI

kategorisinde, 20 Kasım 2021 Cumartesi 08:36 tarihinde yayınlandı 1055 defa okundu
RİZE ÇAYELİ AHMET HAMDİ İSHAKOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, İSTANBUL'A ÇIKARMA YAPTI
Rize Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme programı kapsamında 2019 yılının Fuat Sezgin Yılı olmasından dolayı '"Fuat Sezginde Yolculuk" adlı proje için Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Okul Müdürü Oğuz ÇELİK, Müdür Yardımcısı Osman SARUHAN,Öğretmen Sepil DAYI ve bir grup öğrenci ile birlikte İstanbul'da bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretler kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası'nı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuldu. Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Okul Müdürü Oğuz Çelik,Müdür Yardımcısı Osman SARUHAN, Öğretmen Serpil Dayı ve öğrencilerden oluşan heyeti, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ağırladı. Ziyarette, İMEAK DTO Eğitim ve İstihdam Komisyonu Üyesi Erkan Dereli ve Eğitim Müdürü Vurgun Karayel de hazır bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Okul Müdürü Oğuz Çelik, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretler kapsamında Çayeli'nin çehresinin değişmesinde büyük pay sahibi olan hayırsever iş insanı Faruk İhsan İshakoğlu ile de bir araya gelindi.

Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti, ziyaretleri kapsamında Piri Reis Üniversitesi , İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi, Prof. Dr. Fuat Sezgin ve Dr. Ursula Sezgin Bilimler Tarihi Kütüphanesinde de incelemelerde bulundu.