REKTÖR KARAMAN;BİLİM İNSANLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

kategorisinde, 05 Kasım 2021 Cuma 14:40 tarihinde yayınlandı 970 defa okundu
REKTÖR KARAMAN;BİLİM İNSANLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan dünyanın en başarılı 100.000 bilim insanı listesine giren öğretim üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Küçük ile dünyanın en etkili bilim insanları listesine girmeyi başaran Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mete Avcı ve Doç. Dr. Erdem Cüce, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol Yılmaz, Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Mert Cüce ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Gül katıldı.

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ailesi olarak öğretim üyelerini göstermiş oldukları başarı dolayısıyla kutlayarak, “Göstermiş olduğunuz başarı dolayısıyla sizleri şahsım ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemiz adına kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Üniversitemiz kuruluşunun 15. yılında hem fiziki ve akademik alt yapı, hem de akademik performans ve başarı açısından çok önemli mesafeler kat etti. Kısa zamanda önemli bir noktaya geldi. Amacımız Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini geldiği bu noktadan daha yukarılara taşımaktır. Üniversitemizi tercih edilen nitelikli bir üniversite haline getirmek ve ismini yurt içinde ve yurt dışında daha fazla duyurmak için çalışıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için bugüne kadar birçok adım attık, iş yaptık, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren siz değerli öğretim üyelerimizin son 5 yılda Üniversitemiz kadrosuna kattığımız öğretim üyeleri olması da bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Önümüzdeki yıllarda bu sayının artmasını arzu ediyoruz. Sizlere yapmış olduğunuz çalışmalar ve göstermiş olduğunuz başarılar dolayısıyla bir kez daha hem şahsım, hem de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ailesi adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğretim üyeleri de yaptıkları konuşmalarda elde ettikleri bu başarıda RTEÜ'nün kendilerine vermiş olduğu destek ve sağlamış olduğu imkânlar ile üniversitede mevcut olan huzur ortamının çok önemli olduğunu, bundan sonra daha büyük başarılar elde etmek için çalışacaklarını ve kendilerine verdikleri destekler dolayısıyla Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Küçük ve Rektör Karaman'a teşekkür ettiklerini ifade ettiler.