`Halis Ağa` Boşanma Davası Açtı!

kategorisinde, 04 Mayıs 2010 Salı 19:30 tarihinde yayınlandı 1565 defa okundu
`Halis Ağa` Boşanma Davası Açtı!
İş Adamı Halis Toprak, Avukatı Turgut Tavşanoğlu Aracılığıyla Eşi Nazlıcan Toprak Aleyhine Boşanma Davası Açtı.

İş adamı Halis Toprak, avukatı Turgut Tavşanoğlu aracılığıyla eşi Nazlıcan (Tagızade) Toprak aleyhine boşanma davası açtı.
Dava dilekçesini Sarıyer Aile Mahkemesine sunan Tavşanoğlu, adliye çıkışı basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ``Nazlıcan Toprak aleyhine bir boşanma davası açtık. Bu boşanma davasının yanı sıra uzun zamandan beri sistemli olarak Halis Toprak`a karşı yürütülen tehdit, hakaret ve şantaj gibi olaylardan dolayı da Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk`` dedi.

Tavşanoğlu, yarın Nazlıcan Toprak`ın ailesiyle birlikte evden uzaklaştırılması için bir başvurularının daha olacağını belirterek, ``Sayın mahkeme hakimi, bunu ayrı bir dosyayla yürüttüğü için o müracaatı da yarın öğleye kadar yapmış olacağız. Böylece de boşanma süreci başlamış oldu. Boşanma davasının gerekçelerinde Halis Toprak`a karşı sistemli olarak bir servet avcılığı yaptığı düşüncesindeyiz`` diye konuştu.

Taraflar arasında evliliğin birinci haftasından itibaren bir ayrı yaşama söz konusu olduğunu ileri süren Tavşanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

``Bunun gerekçelerini ben şu anda burada açıklamayacağım, dilekçemde de açıklamadım. Ancak bunun temel nedenlerinden bir tanesi bu hanımın Halis Toprak`la para için evlendiği hususunu açıkça söylemiş olmasıdır. Zira evliliğinin daha haftasında TMSF tarafından Halis Toprak`ın tüm varlıklarına el kondu. Bu el koyma karşısında Halis Bey`in fakir ve varlığı olmayan adam durumuna düşmesi karşısında her halde buradan bir korkuya kapıldı ve `ne alabilirim`i ortaya koydu. Yaklaşık 8 aydır her gün `Bana ne vereceksin?` meselesiyle ilgili tartışmaların sürdüğü bir evlilik ve aynı yerde ayrı yaşama var. Bunun bugüne kadar su yüzüne çıkmamasının temel sebebi Halis Toprak`ın TMSF ile olan hukuki mücadelesi ve bizim de tavsiyelerimizi dinleyerek yaptığı bir işlemdi.``

Tavşanoğlu, Nazlıcan Toprak`ın, bir gazeteye verdiği röportajda her şeyi anlattığını savunarak, ``Süreci başlatan işlem de böylece ortaya çıktı`` dedi.