HAMZAOĞLU, TAKIMDAN MEMNUNUM

kategorisinde, 30 Ekim 2021 Cumartesi 10:05 tarihinde yayınlandı 342 defa okundu
HAMZAOĞLU, TAKIMDAN MEMNUNUM
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 kaybettikleri maçın ardından oyunun bekledikleri gibi başladığını belirterek, sonuç alamasalar da takımından memnun olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu, Galatasaray maçı haricinde geçen haftalara oranla daha iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, "İyi mücadele edip, iyi duruş gösterdik. Takım halinde savunmamız ve zaman zaman hücuma çıkışımız olumluydu. Sadece son vuruşlar ve paslarda etkisiz kaldık. Onun dışında takımımdan memnunum." açıklamasında bulundu.

Hamzaoğlu, oyunun bekledikleri gibi başladığını belirterek, "Oyun beklediğimiz gibi gelişti. Biz oyunu ikinci yarıda yapacağımız hamlelerle çözmeyi planlıyorduk. İlk yarıda oyunu tutabilir Trabzonspor’a fırsat vermezsek ikinci yarıda oyuna sokacağımız arkadaşlarla beraber oyunu değiştirebileceğimizi düşündük. Trabzonspor da aynı hamleleri yaptı. Bakasetas ve Nwakaeme ile etkili oldular. 1-0 girebilseydik belki ikinci yarı çok farklı olur, farklı gelişirdi ama Trabzonspor da penaltıdan gol bulunca ikinci yarı farklı oldu. Yediğimiz ikinci golde bence biraz da şanssızlık oldu. Gökhan’ın tutabileceği bir toptu ama oluyor bazen böyle ufak tefek hatalar. Golle sonuçlanınca geriye düştük. Bütün riskleri almamıza, rakip kaleye de yakın oynamamıza rağmen sonuçlandıramadık. Bence iyi bir maç oldu, iyi bir mücadele oldu. Ben genel anlamda takımımdan memnunum. Sonucu almamış olsak da ortaya koydukları, niyet, istek ve mücadeleden dolayı memnunum. Trabzonspor’u da tebrik ediyorum galibiyetinden dolayı” dedi.

Hamzaoğlu, ligde kalacaklarına inandıklarını ifade ederek, "Oyuncularımızın enerjisi, antrenmanlardaki istekli çalışmaları, bizle beraber uyumları oldukça iyi. Yönetimiz, başkanımız rahat çalışmamız için her türlü imkanı sunuyor. En altta olmamıza rağmen kimseden olumsuz bakış görmüyoruz. Bu ortam bizi başarıya taşıyacaktır. Her hafta daha iyi oluyoruz. Devre arasına kadar elimizden geleni yapacağız. İhtiyaç olursa transfer çözümdür. Tabii ki transferlerle çözüm yoluna gideceğiz. Şimdilik transferlerle ilgili düşüncemiz, konuşmamız yok." değerlendirmesinde bulundu.

Hamzaoğlu, Trabzonspor'un penaltı kazandığı pozisyona ilişkin, "Biz de kenardan baktığımızda sanki göğsünden çarpıp çıktı gibi gördük. Devre arası Bolasie elime çarptı diye söyledi. Ben de hakemlerden özür diledim. Bazen böyle yanlış görebiliyoruz. İtirazlarımız oluyor. Onlar da bizi hoş görecekler." diye konuştu.

Remy'nin tendonlarında ciddi problem olduğunu da dile getiren Hamzaoğlu, bu oyuncuyu fiziksel durumuna göre kullanmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.