Gündoğdu Şenliği Gecikmeli Başladı

kategorisinde, 15 Temmuz 2010 Perşembe 23:46 tarihinde yayınlandı 1870 defa okundu
Gündoğdu Şenliği Gecikmeli Başladı
Bu yıl ikincisi düzenlenen Gündoğdu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat Şenliği sağanak yağmur dolayısıyla bir gün geç başladı.

Rize ve çevresinde yağan sağanak yağmur dolayısıyla yapılacak olan programın 1. günü iptal edildi. 2. gününde Gündoğdu ve çevre ilçelerinden  katılan vatandaşlar ile start verildi.Salih Yılmaz , Tolga Kurdoğlu ve Yasemin Yıldız`ın sahne aldığı gecede Gündoğdu Belde Belediyesi başkanı Süleyman Yıldız bir konuşma yaparak;Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz organizasyonun bu yıl ikincisi ile tekrar sizlerle olmaktan dolayı mutluyuz.Birbirinden güzel ve eğlenceli programlar hazırladık.Sanatçılarımız ile beraber eğlenerek bu yılda unutulmaz bir şenlik yaşayacağımıza inanıyorum.Pazar günü saat 00:30`a kadar sürecek programlarımızı takip etmenizi dilerim diyerek tüm katılanları selamladı.

Gündoğdu Sahil dolgu sahasında hazırlanan şenlik alanında Kültürel faaliyetlerin ve çeşitli kurum, kuruluşların reklam ve tanıtım amacı ile kurulan standlar ziyaretçiler tarafından gezildi.