BİRAZ MESAFE BEYLER

kategorisinde, 16 Ocak 2021 Cumartesi 13:42 tarihinde yayınlandı 210 defa okundu
BİRAZ MESAFE BEYLER
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da iki futbolcu ile bir yardımcı teknik ekip personelinde daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Çaykur Rizespor'da pazar günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Kovid-19 kabusu yaşanıyor. Daha önce iki futbolcusunun Kovid-19 testi pozitif çıkan Yeşil Mavililerde iki futbolcu ile bir teknik ekip personeli olmak üzere 3 kişinin daha Kovid-19 testi pozitif çıktı. Böylece Yeşil Mavililerde testi pzoitif çıkan futbolcu sayısı 4'e yükselirken toplam poziitf vaka sayısı ise 5'e yükseldi.

Kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, yaptığı yazılı açıklamada, "Kulübümüzün, Süper Lig’in 19. haftasında 17 Ocak 2021 Pazar günü saat 16:00’da Yeni Malatyaspor ile yapacağı müsabaka öncesi sporcu, teknik ekip ve ilgili yöneticilere yapılan Covid-19 PCR testleri neticesine göre, 2 futbolcumuz ve 1 yardımcı teknik ekip personelimizde pozitif sonuç rapor edilmiştir. 

Böylece kulübümüzde Covid-19 PCR testi pozitif olarak rapor edilenlerin sayısı 5’e yükselmiştir.

Sporcularımız ve personelimiz izole edilmiş olup, mevcut algoritmalar rehberliğinde gerekli takip ve tedavi süreçleri başlatılmıştır.." bilgisini paylaştı.