Akalın Dayağı Sahnede Anlattı

kategorisinde, 18 Temmuz 2010 Pazar 11:36 tarihinde yayınlandı 1562 defa okundu
Akalın Dayağı Sahnede Anlattı
Eşi Önder Bekensir`le ikinci kez yollarını ayıran Demet Akalın, gerekçenin yediği dayak olduğunu söyledi.

Uluslararası Geleneksel ve Kültürel 17. Erbaa Etkinlikleri`nin ikinci günü şehir stadyumunda  sahne alan ünlü sanatçı Demet Akalın, sevilen parçalarını seslendirdi. Başkan Yenihan, sahnede Akalın`a Erbaa yaprağından sarılan zeytin yağlı dolma ikram etti. Şarkı söyleyeceği için dolma yiyemeyeceğini ifade eden Akalın, dolmaların tadına gecenin sunuculuğunu yapan Ece Erken`in bakmasını istedi. Bu arada Ece Erken`in elinden düşürmediği cep telefonu ile sürekli mesajlaşması ise dikkatlerden kaçmadı.

Gece geç saatlere kadar devam eden konserde vatandaşlar sahne önüne kadar ilerledi. Hayranlarını sahnenin kurulduğu platforma çıkmaması için uyaran Akalın, kafasının gürültüyü kaldıramadığını ifade ederek sakin olunmasını istedi.

Yaklaşık 6-7 parça seslendiren Akalın, bu sırada göz çevresine gelen yabancı bir cisim nedeni ile konseri keserek sahneden ayrıldı. Otel önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Organizatör Süleyman Aydın ise Demet Akalın`ın göz altının şiş olduğunu iddia etti.

Akalın`ın kendi talebi ile Samsun`a gittiğini iddia eden Aydın, "Gözünün altının şişmesi nedeni ile Samsun`a gitmesine müsaade ettim. Çünkü sahnedeki sağlık durumuna mal olacak bir şey bize mal olur. Konserinin bitmesine 15 dakika vardı" diye konuştu.

BODRUM`DA KOCA DAYAĞINI ANLATTI

Önceki gün sahneye çıktığı BodrumPasha Bar’da konuşan Demet Akalın, jandarmaya da sitemetti.
 
“Kıskançlıktan çıktı” dediği kavgada sol elinin iki parmağının hasar gördüğünü söyleyen Akalın, “Yüksek ses için jandarma geliyor ama darp edildim, çağırmamıza rağmen gelmediler” dedi.
 
Akalın, “Rahmetlinin helvasını yemeden olmaz. 15 gün süremvar” diyerek yeni ilişki için mesaj verdi