Adanalı Kadınlardan Bakırcıya Ziyaret

kategorisinde, 08 Temmuz 2010 Perşembe 19:10 tarihinde yayınlandı 1715 defa okundu
Adanalı Kadınlardan Bakırcıya Ziyaret
Adana ilinden gelen bayanlar Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı`yı makamında ziyaret etti. Rize`de ağırlanmaktan mutlu olduklarını dile getiren bayanlar ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Bakırcı`ya teşekkür ettiler.

 81 İl analı kızlı projesi kapsamında Rize iline kardeş il seçilen Adana AK Parti İl Kadın Kolları teşkilatından 48 kişilik bayan gurubu Başkan Bakırcı’yı ziyaret etti. AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim’in refakat ettiği bayanlar Bakırcı’ya Adana’dan el dokuması halıdan yöreye has eşyalara kadar çeşitli hediyeler getirdi. Kalabalık bayan gurubuyla Belediye meclis salonunda sohbet eden Bakırcı; “Adana benim için farklı bir şehirdir. Çukurova Üniversitesi mezunuyum. Orada bir çok arkadaşım, ahbabım ve dostum var. Sizleri hemşeri olarak görüyorum” dedi.
 Rize’yi çok beğendiklerini belirten Ak Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse; “Kardeş il olarak Rize’nin seçilmesi çok isabetli oldu. Evimizde yöremizde gibiyiz, insanlarımız aynı, düşüncelerimiz ortak sadece coğrafyamız farklı” dedi.

Adanalı bayanlarında düşüncelerini dile getirdiği söyleşide;Leylüfer Taş: İlgi ve alakanız mutluluk verici. Sayenizde inanılmaz güzellikleri gördük. Kendimi şanslı hissediyorum.Dudu Coşman: Kampanya beklediğimizden çok çok daha güzel geçiyor. Karadeniz insanı konuşulanın aksine cana yakın ve sıcak bir ruha sahip. Tıpkı sizin gibi. 
Aşur Cimri: Bu gezi sayesinde Karadeniz’i ve sıcak insanlarını tanıma şansı bulduk. Doğal güzellikleri, insanlarının ruhuna işlemiş, rüyada gibiyim.

Pervin Acar: Bizim belediye başkanına bizleri buraya gönderdiği için çok teşekkür ederim. Ama bizlere belki de hayatımız boyunca göremeyeceğimiz güzellikleri sunduğu için yakın ilgisinden dolayı Rize Belediye Başkanına daha da çok teşekkür ederim. Yoksa ne bizim aklımıza buralara gelmek olurdu, ne de sizleri tanıyabilirdik. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Başkanım, bizler için programınızı ertelediniz ve  zaman ayırdınız. Şehriniz çok güzel ve başarılarınızın devamını dilerim” dedi.Adanalı bayanlar daha sonra Bayan Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti Rize Kadın Kolları teşkilatıyla birlikte şehri dolaştı.