ASKON GÖREVDEN KAÇMAYACAK

kategorisinde, 25 Ekim 2021 Pazartesi 13:38 tarihinde yayınlandı 996 defa okundu
ASKON GÖREVDEN KAÇMAYACAK
ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyunlu iş adamları ile Rize için çalışmaya devam edeceklerini belirterek “ İlimiz için asla görevden kaçmayacağız” dedi.

Yapılan kongre ile yeniden tek liste halinde başkanlığa seçilen ASKON Şube Başkanı Recep Ali Karakoyunlu Rize’nin gelişimi için çalışacaklarını söyledi.Genel başkanlarının katılımı ile 2 inci olağan kongrelerini yapan ASKON Rize şubesi önümüzdeki günlerde yeni görev dağılımını yapacak.Yeniden Başkanlığa seçilen Recep Ali Karakoyunlu amaçlarının Rize ye katkı sağlamak olduğunu belirterek “ İş adamlarımız ile birlikte ilimizde yeni alanların açılması ve istihdama yönelik çalışmalar yapılması konusunda çalışacağız. Rize bizim için önemli ve kendi şehrimize katkı sağlamaya devam edeceğiz, gerek yurt içi , gerekse yurt dışında çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.

    Yönetim listesi

Yapılan olağan ikinci kongrede başkanlığa Recep Ali Karakoyunlu seçilirken, Başkan yardımcılıklarına  Servet Karaca, Volkan Baş, Süleyman Bayraktar Kopuz,  M. Fatih Sarimehmet, , İsmail Hakki Sandıkçı, Azmi Çakır, Dumlu Kadir Turhan, Gülhanim Delihasan seçildi.Yönetim kurulu üyeliklerine ise Murat Yazıcı, Ahmet Ayhan Yıldız, Halit Ak,  Gökhan İsmailoğlu,  Ayhan Mandev,  Mehmet Küçükmustafa, Yunus Emre Okumuş,  İhsan Özdemir, Ali Aksoy, Ayşe Er ve Fatih Uzun seçildi.Denetleme kuruluna ise Kral Faysal Çillioğlu, Fatih Uzun ve Yunus Emre Parlak seçildi. Denetleme kurulu yedek liste ise Yakup Havuz, Abdullah Aydın ve Namık Kemal Özdemir.Genel Merkez delegeliklerine Recep Ali Karakoyunlu, Kral Faysal Çillioğlu, Süleyman Bayraktar Kopuz, Volkan Baş, Ayhan Mandev ve İhsan Özdemir seçildi.