AK PARTİ KADIN KOLLARI BİRLİK MESAJI VERDİ

kategorisinde, 18 Eylül 2021 Cumartesi 10:38 tarihinde yayınlandı 263 defa okundu
AK PARTİ KADIN KOLLARI BİRLİK MESAJI VERDİ
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcı tekin kadın kolları olarak eski ve yeni ayrımı yapmadan Cumhurbaşkanımızın yanındayız diyerek” Pandemi nedeniyle hareket alanımız kısıtlıydı ve bu sürede bile vatandaşlarımızdan uzak kalmadık, Cumhurbaşkanımızın talimatları ile her zaman sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yakamoz restoranda toplanan AK Parti Kadın kolları yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

     Eski ve yeni AK Parti Kadın kollarının bir araya geldiği Yakamoz restoranda durum değerlendirmesi ve geleceğe yönelik yapılacak olan çalışmalar konuluştu.

    İl Başkanı İshak Alım in de katıldığı toplantıda genel durum değerlendirmesi yapıldı ve bundan böyle izlenecek olan yol haritası belirlendi.

     İl Başkanı İshak Alim seçim çalışmalarında kadınların büyük rolü olduğunu belirterek “ Bizler herkesi kucaklamak zorundayız, 19 yıllık iktidarımız döneminde hiçbir vatandaşımıza ayrım yapmadık, burada amacımız Rize ve Rize’ye hizmet etmek, sizlere büyük görevler düşüyor” dedi.

        Liderimizin yolundayız

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcı tekin ise “ Bizim tek amacımız var, Cumhurbaşkanımızın verdiği talimatları yerine getirerek halktan uzak kalmamak, Pandemi döneminde halkın sağlığını tehdit etmeden, yine halkımızın yanında yer aldık, sorunları yüz yüze olmasa da vatandaşlarımızdan telefon aracılığı ile alarak onların sorunlarını çözmeye çalıştık, bölgemizde bu yaz yaşanan 14 ve 22 Temmuz sel felaketlerinde kadınlarımızın ve halkımızın yanında yer aldık” dedi.

        Bizde küslük olmaz

Parti içinde eski ve yeni görev alanların arasında her hangi bir sorun olmadığını belirten Sema Yağcı Tekin “ Siyasette küslüğe yer yok, herkes aldığı görevi yerine getirmek zorunda, Parti olarak kuruluşundan bugüne kadar Kadın kollarında görev yapan her kese minnet borcumuz var, kimseyi dışlayamayız ve birlikte çalışmayı sürdürmeliyiz,  Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın her zaman emrinde olduk, onun çizdiği yolda yolumuza devam ediyoruz” dedi.

     Biz herkesin partisiyiz

Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcı Tekin “ Parti olarak hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık, başka partilere oy vermiş olanlar olabilir, bizler herkese eşit oranla yaklaşmalıyız, iktidar partisi olarak hizmet alanımız geniş ve ayrım yapmadan halkımızın yanında yer almak zorundayız” dedi.

      Yine sahada olacağız

Kadınlar olarak sahada olmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcı Tekin “ Bizler sadece seçim zamanları sahada değiliz, nerede bir kadınımızın sorunu varsa onun yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz, Kadınlarımızın  bizim iktidarımız döneminde daha çok değer kazandı ve onların toplum içinde ki yeri arttı, kadınlar olarak üreten, ekonomiye katkı sağlayan bireyleriz ve bunu çok daha aktif hale getirmek zorundayız” dedi.