28 Gündür Görüşemediği Eşine Doğum Günü Sürprizi Yaptı

kategorisinde, 25 Nisan 2020 Cumartesi 13:39 tarihinde yayınlandı 3170 defa okundu
28 Gündür Görüşemediği Eşine Doğum Günü Sürprizi Yaptı
Rize’nin Çayeli İlçesi Ahmet Hamdi İshakoğlu Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanı İsmail Uzun (42), 28 gündür görüşemediği eşine doğum günü sürprizi yaptı.

Dünyayı tehdit eden Kovid-19 ile mücadele devam ediyor. Sağlık çalışanları ise kimi eşini, kimi sevdiğini, kimi çocuğunu, kimi ise anne ve babasını uzun süredir görmeden, onlara hasret canla başla çalışıyor.

Rize’nin Çayeli İlçesi Ahmet Hamdi İshakoğlu Devlet Hastanesinde ambulans şoförü İsmail Uzun, 28 gündür eşini ve oğlunu göremiyor. Tedbir amaçlı evine gidemiyor. Uzun’un eşi Sultan Uzun’un 38’inci yaş gününü ise unutmadı ve ona unutulmaz bir sürpriz hazırladı. Uzun, kuzeni Şan Polat’ın da yardımıyla önce evinin önünde havai fişek gösterisi yaptı, ardından eşi için hazırlattığı pastayı kapının önüne kadar götürüp ona sürpriz yaptı. Eşini karşısında gören Sultan Uzun, büyük mutluluk yaşadı.

Eşine ve oğluna sarılamayan sağlık çalışanı İsmail Uzun, “Bugün eşim ve çocuğumu görmek istiyordum. Eşimin de doğum günüydü. Böyle burukta olsa bir sürpriz hazırladım. Şimdi de mecbur görevimin başına gidiyorum. İnşallah bir an önce bu günler geçer” dedi.

Sultan Uzun ise eşinin doğum günü sürprizi dolayısıyla çok mutlu olduğunu söyledi.